We zijn een bureau dat vol energie werkt aan projecten. Ons specialisme ligt vooral bij woningbouw en maatschappelijk vastgoed.

Bureau 070 bestaat uit een enthousiast en dynamisch team. Eind 2011 is het bureau opgezet door Dennis van den Bosch en Marleen Graas; inmiddels zijn we gegroeid en hebben we Kirsten Wolschrijn en Karlijn Scholtens in dienst.

We zijn een bureau dat vol energie werkt aan projecten. Dit doen we in opdracht van zowel ontwikkelaars als particulieren. Ons specialisme ligt vooral bij woningbouw en maatschappelijk vastgoed.

Bureau 070 heeft de kennis in huis om een pril ontwerp uit te werken tot een plan dat klaar is om gebouwd te worden. Tijdens dit proces zorgen we voor een heldere en open communicatie met onze opdrachtgevers, de adviseurs en gebruikers. Samen komen we zo tot een mooi eindresultaat.

Onze unieke gevelschetsen worden regelmatig ingezet als verkoopmateriaal op websites van makelaars. We hebben meerdere projecten in uitvoering die we in Revit hebben uitgewerkt.

Naast de vaste krachten hebben we verschillende mensen om ons heen met wie we over en weer projecten delen en elkaars expertise inzetten. Meer over onze partners lees je onderaan deze pagina.

Kernwoorden voor ons bureau zijn: Samen, Team, Energie, Plezier.

het team

Dennis van den Bosch

Marleen Graas

Projectleider
graas@bureau070.nl

Kirsten Wolschrijn

Projectleider
kirsten@bureau070.nl

Karlijn Scholtens

Assistent ontwerper
karlijn@bureau070.nl

partners