BUREAU 070
Burgemeester van Karnebeeklaan 6
2585 BB DEN HAAG

 

+31 (0)70 219 01 90

info@bureau070.nl

bank NL 56 INGB 0005802910
btw 851151176B01
kvk 54081068

 

Vacature junior ontwerper

Nu ons aantal ontwerpopdrachten fors groeit zijn we op zoek naar een enthousiaste junior ontwerper die ons team voor 4 dagen per week kan versterken.

Als junior ontwerper ondersteun je ons bij het visualiseren en presentabel maken van de ontwerpen t.b.v. tenders, haalbaarheidsstudies, welstand, verkoopboekjes etc.

Je hebt Bouwkunde gestudeerd (universitair of academie), je hebt minimaal een half jaar stage-ervaring en bent in staat om snel en gestructureerd te werken. In eerste instantie zal je voornamelijk ondersteunend werken om later door te groeien naar zelfstandig.

We werken samen met andere ontwerpbureaus op 1 werkvloer, waarbij humor en een ontspannen werksfeer hoog in het vaandel staan. We lunchen gezamenlijk en hebben geen 9 tot 5 mentaliteit. Ad hoc inspringen bij elkaar en multitasking hoort erbij.

Als het je leuk lijkt om bij ons te komen werken, en je beschikt over de onderstaande vaardigheden, stuur ons dan een mail (info@bureau070.nl) met daarbij je CV, portfolio en een goede motivatie waarom we jou in ons team moeten hebben.

Samengevat:

  • Je hebt een diploma op WO/academie niveau;
  • Je hebt enige ontwerpwerkervaring;
  • Je beschikt over een goede schetshand;
  • Je hebt kennis en ervaring met Vectorworks, Arkey en/of Revit;
  • Je beheerst Photoshop, Indesign en Sketchup;
  • Je hebt oog voor detail en materialistatie en bent bekend met bouw en regelgeving;
  • ….en je bent enthousiast geworden van de korte omschrijving van ons bureau,

Laat het ons dan weten!

 

Dennis, Marleen en Kirsten

Bureau 070

 

Route

Vanaf de A12 richting Den Haag komt u op de Utrechtsebaan. Op de Utrechtsebaan houdt u links aan en slaat u bij het stoplicht links af de Zuid-Hollandlaan op. U houd rechts aan op de Zuid-Hollandlaan en slaat bij de stoplichten rechtsaf. Na 880m slaat u linksaf richting de Laan Copes van Cattenburch. U rijdt voorbij het politiebureau aan uw linkerhand en slaat linksaf de Burgemeester van Karnebeeklaan in.

 

Download route